Stichting Vrienden van de Koninklijke Marine

Doelstelling

© Vrienden van de Koninklijke Marine.                                        Fiscaal no 816.753.702 //Inschr. nummer kvk: 411.73.795

 

Vrijwilligers

Ex Hr. Ms. Hoogeveen

Donateurs

Nieuws

Contact

Update: 07-01-2021

Donateurs

Vrijwilligers

De vrijwilligers verrichten een hoop werk voor de VVKM. Deze mannen van staal verrichten hun werk zowel achter als voor de schermen en in verschillen-de disciplines.

 

De meeste vrijwilligers komen eens per maand bij elkaar voor een vier/vijfdaagse werkweek. Dan stappen ze aan boord van de Hoogeveen om daar hun klussen te doen.

 

De meeste vrijwilligers hebben een Marine achtergrond en voor hun is een werkweek een beetje thuiskomen. Behalve het doel om de Hoogeveen weer in conditie te krijgen zijn de gezelligheid en de sfeer belangrijke drijfveren om te komen.

 

Zonder deze vrijwilligers was er geen VVKM en was een stuk unieke Marine historie verloren gegaan.

 

Wilt u weten wanneer de werkweken zijn, kijk dan in de agenda. Tijdens deze werkweken kunt u de Hoogeveen een bezoekje brengen. U kunt hiervoor bellen naar het volgende nummer: Paul van Winsen 06-50252754. Dan leggen de vrijwilligers graag de loopplank voor u uit!

Vrijwilliger worden?

De vrijwilligers van de VVKM hebben afgelopen jaren een hoop werk verzet voor de club. De vrijwilligers zetten zich in voor allerlei klussen zowel voor als achter de schermen. Ook wordt de Toko bemand door vrijwilligers.

We hebben de afgelopen jaren een aantal nieuwe vrijwilligers aan boord mogen verwelkomen. Mannen die van aanpakken weten, dat is gebleken. Toch zijn we op zoek naar meer mensen die van aanpakken weten.

De vrijwilligers komen eens per maand bij elkaar en stappen voor een werkweek aan boord van de Hoogeveen. Ze slapen aan boord en voor de inwendige mens word natuurlijk ook gezorgd.

Bent u de vrijwilliger die onze gezellige ploeg medewerkers komt versterken?

Wilt u eens kennis komen maken? Dat kan altijd! U wordt niet meteen aan het werk gezet! Het beste is dat u zich even aanmeld via het volgende email adres info.vvkm@vvkm.nl. Wanneer de werkweken zijn, vindt u in de agenda.We kunnen onze plannen alleen kunnen realiseren met uw hulp en actieve inzet!